Aici, la Citopap, credem ca pacientul primeaza.

Prin serviciile oferite partenerilor nostri si implicit, dumneavoastra, contribuim la stabilirea unui diagnostic corect, in acord cu clasificarile internationale, si apoi la instituirea tratamentului adecvat. Laboratorul nostru dispune de sistem acredidat de arhivare a probelor (lame, blocuri de parafina) astfel incat, la solicitarea pacientilor, acestea pot fi oricand utilizate pentru efectuarea altor analize specializate (a doua opinie, imunohistochimie, biologie moleculara).


Histopatologie


Read more

Citologie


Read more

Imunohistochimie


Read more

Dermatovenerologie


Read more

Dr. Liliana Mocanu

Medic Primar Anatomie Patologica

Crezul meu professional este “responsabilitatea”, si prin asta inteleg si competenta, si daruire, si onestitate.

Dr. Deacu Sorin

Medic Specialist Anatomie Patologica

“Nihil sine numini”. In medicina, si, in special in ramura acesteia, anatomia patologica, este necesara o doza mare de pasiune. Ea este cea care ne poarta pasii, ne face sa ne dorim mai mult, sa devenim mai buni. Aici, in cadrul Citopap, am descoperit oameni pasionati de ceea ce fac, oameni care la randul lor stiu sa transmita pasiunea pentru lumea minunata a celulelor.

Cretu Ana-Maria

Biolog medical specialist in citologie

Daca ar trebui sa-mi rezum in putine cuvinte atitudinea mea fata de raspunderea profesionala pe care o detin, as spune casunt intru totul de acord cu Osho care spunea ca “singura raspundere adevarata este cea fata de propriul tau potential, fata de propria ta inteligenta si constienta, fata de actiunea conforma cu ele”.

Dr. Madalina Rusu

Medic Primar Dermatovenerologie

Ascult.consider ca a asculta pacientul este esential in a patrunde, catusi de putin, in “pielea”lui.

  • Dr. Liliana Mocanu

    Medic Primar Anatomie Patologica