Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Wedding Nederland
Samen een succesformule!
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Samen een succesformule
Slimme oplossingen voor uw bedrijf
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new (510) 879-1687 and apps.
Grafisch

Grafisch

We gaan graag een stap verder voor onze klanten.  Samen maken we een analyse van de optimale mix tussen offset en digitaal drukken.

Boeken

Boeken

We maken met grote zorg alle soorten boeken in allerlei formaten en in oplagen van een tot tienduizend.  Ook E-books.

Distributie

Distributie

We helpen uitgevers, opleiders en webshops om hun producten tegen lage kosten, zo goed als mogelijk op te slaan en te distribueren.

Documenten

Documenten

We beheren uw documenten. Dit doen we door middel van een cloud-platform waarop onze klanten zélf wijzigingen aanbrengen en documenten goedkeuren.

Onze medewerkers

Onze vier divisies

Grafisch

We gaan graag een stap verder voor onze klanten.  Samen maken we een analyse van de optimale mix tussen offset en digitaal drukken. In uw hele productieproces zoeken we naar slimme oplossingen die u werk uit handen nemen en manuren besparen. Zo bieden we een brede dienstverlening rond opmaak, drukken en afwerking van uw product.  Kiezen doen we samen, op basis van inzichtelijke analyses, waardoor u de zekerheid heeft dat u de juiste keuzes maakt.
mauriceMaurice Brinkman, production manager

Distributie

Wij helpen uitgevers, opleiders en webshops om hun producten tegen lage kosten, zo goed als mogelijk op te slaan en te distribueren.  Klanten kunnen via een eigen dashboard dagelijks de voorraden zien en wat de status van de verkoop is. Ook kunnen we producten die we verzenden persoonlijk maken en bijzonder verpakken. We doen alles om uw producten zo snel en goed als mogelijk bij uw klanten te krijgen.
melvin2Melvin Bakker, marketeer / social media

Boeken

Met grote zorg produceren we alle soorten boeken, in allerlei formaten (ook ebooks) en in oplagen van één tot tienduizend.  We onderscheiden ons, omdat we veel aandacht besteden aan het verkopen van vermarketen van uw en onze boeken. Daarvoor hebben we een tweetal platforms ontwikkeld die hun waarde hebben bewezen: Heel Nederland Schrijft en Heel Nederland Leest. Ook kunnen we organisaties helpen boeken uit te geven via onze uitgeverij Apples & Oranges Publishers.
carin2Carin Wormsbecher, directeur / uitgever

Documenten

We beheren uw documenten. Dit doen we door middel van een cloud-platform waarop onze klanten zélf wijzigingen aanbrengen en documenten goedkeuren, die wij dan produceren. Dat bespaart veel tijd en geld. Voor elke klant bedenken we de juiste en de slimste oplossing zodat de zorg voor uw documenten optimaal is waarbij we meer gemak, snelheid en efficiency creëren voor uw organisatie.
ricRic Hofmans, marketing / verkoop

Methodiek

Voor al onze diensten geldt: samen met onze klanten bedenken we slimme oplossingen die leiden tot snellere doorlooptijden, kortere producties en lagere kosten. Dat is onze gezamenlijke uitdaging

Milieu

Naast kwaliteit, hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen erg hoog in het vaandel staan. Dat geldt zowel op het gebied van milieu als mens.

Machinepark

Hoe we het doen? Naast onze klantgerichte medewerkers, beschikken we over een twee-kleuren Heidelberg speedmaster en een vijf-kleuren Heidelberg speedmaster. Ook hebben we vier modern printerstraten (Xerox en Ricoh).

Over ons

Wij geloven dat we samen met onze partners en klanten slimme oplossingen kunnen bedenken die voor alle partijen gunstig zijn en tot lange relaties leidt.

Ons werk!

Hieronder een greep uit onze gemaakte producten

Wedding Nederland

Samen op weg naar een succesformule

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.